T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KOCAELİ / KÖRFEZ - Halide Edip Adıvar Ortaokulu

Halide Edip Adıvar Ortaokulu

Telefon
02625272911
Belgegeçer
02625260247 halideedipoo41 hotmail.com
WEB
https://korfezhalideediportaokulu.meb.k12.tr
Adres
Yavuz Sultan Selim Mah. Vakıf Sk. No 5 KÖRFEZ/KOCAELİ Körfez Devlet Hastanesi Karşısı
Vizyon
İSTİYORUZ Kİ... Okulumuz, tüm personelin çalışmaktan mutluluk duyacağı bir okul olsun. Okulumuz, tüm öğrencilerin kişisel, bilişsel, psikolojik ihtiyaçlarının karşılanabildiği, değişime açıl bir okul olsun. Öğrencilerimiz öğrenmeyi temel gereksinim olarak görsün. Okulumuzda öğrenmeyi öğrenen bireyler yetişsin.
Misyon
Biz... Bilgi ve düşünce üretebilen, birlikte yaşamanın, paylaşmanın önemini kavrayabilen, değişime açık, kendine güvenen, yüksek karakterli, ahlaklı, milli ve manevi değerlerle bezenmiş bireyleri topluma kazandırmak için varız... İNANIYORUZ Kİ... Çalışmalarımız öğrenci merkezlidir. Veli,okul birliği temeli üzerine oturan,temiz düzenli bir ortamda,en iyi eğitim ve öğretimi sağlayacak katılımcı bir yönetim anlayışına sahibiz. Başarı için olumlu bir ortam oluşturduk. Bilgi teknolojilerini kullanırız. Çoklu zeka kavramı kapsamında eğitim-öğretim yapıyoruz. Birbirimizi anlıyor,farklılıkları ve görüş ayrılıklarını bir zenginlik olarak görüyoruz. Elde ettiklerimizle yetinmeyip hep daha iyisini,ilerisini hedefliyoruz. Başarı hepimizindir,kurumun başarısı da,başarısızlığı da bizimdir.
Başarılar
0
Öğretmen :41
Öğrenci :548
Derslik :28
Çok Amaçlı Salon :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2208
Öğretim Şekli :Normal
Saatler
08:45 - 15-20
Isınma
Doğalgaz
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
Ulaşım
İzmit merkezden Çamlıtepe arabaları okulun önünden geçmektedir. Körfez Devlet Hastanesi´nin karşısında olan okulumuzun ulaşım sıkıntısı yoktur. Okulumuz bünyesinde ve müdürlüğümüze bağlı olarak Kaşgarlı Mahmut İmam-Hatip Ortaokulu da eğitim öğretim faaliyetlerini sürdürmektedir.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Yavuz Sultan Selim Mahallesi Vakıf Sokak (Körfez Devlet Hastanesi karşısı) No:1 Körfez / KOCAELİ
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl Merkezine:15 KM İLÇE Merkezine:2 KM
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır