Nis

Sakarya’da düzenlenen Okul Sporları “Spor Tırmanışı” branşında okulumuz küçük kızlar ve yıldız erkekler takımı Kocaeli il birincisi olmuştur. Bu başarıda emeği geçen öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi öğretmenimiz Cengiz DALMAN’ı tebrik ederiz.

Nis

Halide Edip Adıvar Ortaokulu ve Kaşgarlı Mahmut İmam Hatip Ortaokulu olarak geleneksel iftar programımızı gerçekleştirdik.

Ock

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı I. Dönemi 20 Ocak 2023 tarihi itibariyle tamamlanmıştır. Tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize iyi tatiller dileriz.

Ock

Halide Edip Adıvar Ortaokulu ve müdürlüğümüze bağlı Kaşgarlı Mahmut İmam Hatip Ortaokulu olarak 90 öğrencimizle beraber Tarihi Yarımada'ya gezi düzenledik. Gezi kapsamında Ayasofya, Sultanahmet Camii, Topkapı Sarayı ve Yerebatan Sarnıcı'nı ziyaret ettik. Öğrencilerimiz için güzel bir tatil hediyesi oldu.

Ara

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez Belediyesi ve Çerçi AVM'nin destekleriyle okulumuzun dış cephe boya ve tamiratı, bahçe duvarı tamiratı-boyası tamamlanarak okulumuz çok güzel bir görünüme kavuşmuştur. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.