Ock

17 ilin katıldığı ve Balıkesir'de düzenlenen bölge finallerinde "Atletizm Kros"  Yıldız Kız Takımımız BİRİNCİ, Yıldız Erkek Takımımız İKİNCİ olarak Adana'da yapılacak olan Türkiye Finallerinde ilimiz Kocaeli'yi temsil etmeye hak kazanmıştır. Bu başarıda emeği geçen beden eğitimi öğretmenimiz Cengiz DALMAN'a antrenörümüz Afşin GÖLER'e ve sponsorumuz ÇERÇİ AVM'ye teşekkür ederiz. Hedefimiz Türkiye şampiyonluğu!

Ara

Kocaeli Okul Sporları yarışmalarında okulumuz yıldız kız ve yıldız erkek takımlarımız, Atletizm dalında Kocaeli il birincisi olarak güzel bir başarıya daha imza attılar. Öğrencilerimize 8 Ocak 2022 tarihinde, şehir dışında yapılacak olan grup yarışmalarında başarılar dileriz. Emeği geçen Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Cengiz Dalman ve Kocaeli Gençlik Spor İl Müdürlüğü Atletizm antrenörü Afşin Göler'e teşekkür ederiz.

Kas

Kırklareli'nde yapılan Bölgesel ve Kulüpler Ligi'nde, Kocaeli Gençlik Spor ve İzmit Gençlik Spor ilçe karmasında, Atletizm Kros dalında ilimizi temsil eden okulumuz öğrencileri, Yıldız Erkeklerimiz ve Küçük Kız Sporcularımız takım olarak BÖLGE BİRİNCİSİ olmuştur. Ayrıca Küçük kız sporcularımız takım olarak 3. ve Yıldız kızlarımız 2. olmuştur.

Bu başarıda emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmenimiz Cengiz DALMAN ve Antrenör arkadaşımız Afşin GÖLER'e teşekkürlerimizi sunarız.

Kas

15-19 Kasım arasındaki ara tatilde okulumuzu güzelleştirmek için çalışmalarımızı tamamladık.

Kas

Okulumuzun ve müdürlüğümüz bünyesinde bulunan Kaşgarlı Mahmut İmam-Hatip Ortaokulu'nun tabelalarını yeni yönetmeliğe göre değiştirdik.

Kas

Ankara'da yapılacak olan 10 Kasım Atatürk'ü Anma Koşusu'na, Küçük kızlarda; Esma Yıldız birinci olarak ilimizi temsile hak kazanmıştır.

Ayrıca Küçük erkeklerde; Eser Tunç dördüncü, Yıldız kızlarda; Mercan Ay ikinci, Asi Bingöl beşinciYıldız erkeklerde; Özgür Ay dördüncü, Yusuf Yuca beşinci olmuştur. Sporcularımıza Ankara'da yapılacak olan 10 Kasım Atatürk ü Anma koşusunda başarılar dileriz. Ayrıca bu başarıda emeği geçen Beden Eğitimi öğretmenimiz Cengiz DALMAN'ı tebrik ediyoruz.

Ekm

Cumhuriyetin kuruluşunun 98. yıl dönümü okulumuzda ve ilçemizde büyük bir coşkuyla kutlanmıştır.

Ock

Ara